Maandag in Renze: Naaz treedt op in voorprogramma Lana del Rey gemist? | Gids.tv

Maandag in Renze: Naaz treedt op in voorprogramma Lana del Rey gemist?
Amusement

RTL 4
2023-07-03 22:13:00

Uitzending van Renze gemist? Wie zijn er vanavond te gast bij Renze Klamer in zijn talkshow 'Renze'?

  • Het gevaar van alcohol wordt volgens het KWF en de Maag Lever Darmstichting zwaar onderschat: één glas per dag vergroot al het risico op kanker. Renze bespreekt het met oncoloog Marjolein Smidt en Victoria Koblenko.

  • Maar liefst twaalf keer reisden frietbakkers Coen & Franky al naar Oekraïne om friet en snacks uit te delen. Met gevaar voor eigen leven, want afgelopen dinsdag raakten ze betrokken bij een raketaanval op het restaurant waar zij op dat moment waren. Vanavond vertellen ze erover aan tafel.

  • Thomas Erdbrink schuift aan en deelt zijn blik op het nieuws.

  • De genomineerden voor de Poelifinario's, de belangrijkste cabaretprijzen van het jaar, zijn bekend. Wie maakte het beste programma? En wie is het grootste talent? Vanavond schuiven er drie genomineerden aan: Peter Pannekoek, Roué Verveer en het cabaretduo N00B.

  • Brutaal zijn loont, dat heeft zangeres Naaz deze week bewezen. Ze trok de stoute schoenen aan, appte de baas van de Ziggo Dome, en nu staat ze morgen in een uitverkochte zaal in het voorprogramma van Lana del Rey. Vanavond geeft ze alvast een voorproefje.

Bekijk deze aflevering van Renze hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Renze

Renze video's

Renze TV-Nieuws