Renze: Floor Bremer over de nieuwe premier van Nederland gemist? | Gids.tv

Renze: Floor Bremer over de nieuwe premier van Nederland gemist?
Amusement

RTL 4
2023-07-12 21:55:00

Uitzending van Renze gemist? Dagelijkse talkshow waarin Renze Klamer de zomeravonden op geheel eigen wijze afsluit vanuit de studio in Amsterdam. Hij voert het gesprek van de dag, behandelt de actualiteit en uiteraard is er ruimte voor muziek. Dit zijn de gasten van woensdag 12 juli.

  • AVROTROS heeft erkend dat de omroep tekort is geschoten rond het Eurovisie Songfestival.Twan van de Nieuwenhuijzen is per direct de nieuwe Head of Delegation én voorzitter van de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival. Vanavond vertelt hij over zijn ambities.

  • Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yeşilgöz heeft zich gemeld om Mark Rutte op te volgen. Maakt zij kans om de nieuwe premier van Nederland te worden? We bespreken het met Floor Bremer.

  • De 32-jarige Mateusz kwam in juni om het leven na een arrestatie met taser door de politie. De Rijksrecherche doet momenteel onderzoek naar de fatale arrestatie. Zijn moeder Joanna schuift vanavond aan en doet een dringende oproep.

  • Jaap Reesema kennen we van zijn ballads zoals Nu Wij Niet Meer Praten en Grijs, die keer op keer de top 40 domineren. Vanavond trakteert hij ons op een heuse zomerhit!

  • Presentator Maxim Hartman schuift ook aan en deelt zijn blik op het nieuws.

Bekijk deze aflevering van Renze hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Renze

Renze video's

Renze TV-Nieuws