Beau gemist? | Gids.tv

Beau gemist?
Informatief

RTL 4
2024-04-22 22:06:00
Actueel

Uitzending van Beau gemist? Seizoen 11 - Aflevering 21

Met in deze uitzending:

  • Floor Bremer praat ons bij over de laatste ontwikkelingen in de formatie en de aangifte van Geert Wilders tegen Frans Timmermans

  • Het was misschien wel de grootste affaire tijdens de corona-pandemie: de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden en zijn twee zakenpartners. Vandaag moest het drietal voor de rechter verschijnen. Frank Hendrickx, politiek verslaggever voor 'de Volkskrant', was erbij vandaag in de rechtbank in Amsterdam en vertelt er vanavond bij ons over.

  • De jury is rond en de zwijggeld-zaak tegen Donald Trump kan daarmee vandaag nu echt van start. Michiel Vos is uit New York overgevlogen om bij ons aan tafel het laatste nieuws te vertellen.

  • Ryan Gosling en Emily Blunt bundelen hun krachten in de nieuwe film: 'The Fall Guy'. Het is een ode aan alle stuntmannen en -vrouwen die hun leven geven voor het witte doek. Samen met stuntman Marco Maas en stuntvrouw Saskia Neville bespreken we deze heftige scènes en welke stunts zij allemaal nationaal, maar ook internationaal hebben uitgevoerd.

  • Iedere week genieten we van cabaretier Jan Jaap van der Wal in 'Dit Was Het Nieuws'. Wat veel mensen niet weten, is dat Jan Jaap al jaren in België woont en zichzelf zelfs een 'erkend vreemdeling' mag noemen. En tóch mist hij Nederland. Vanavond maakt Jan Jaap leuk nieuws bekend.

Bekijk deze aflevering van Beau hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

Beau video's

Beau TV-Nieuws