Zwangere Eva Jinek keert maandag na zes weken Beau alweer terug met talkshow op RTL 4

Zwangere Eva Jinek keert maandag na zes weken Beau alweer terug met talkshow op RTL 4
Jinek na deze reeks met zwangerschapsverlof

Kijktip :

Na slechts zes weken Beau keert Eva Jinek alweer terug op de buis op de late avond bij RTL 4. Vanaf maandag 1 mei kunnen we op werkdagen weer genieten van Jinek, waarin de zwangere Eva allerlei gasten ontvangt om over diverse onderwerpen te praten. Dit is de laatste reeks van haar talkshow voor ze met zwangerschapsverlof gaat.

Eva toch nog terug voor zwangerschapsverlof
Eva Jinek maakte in februari bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Zes weken geleden nam Beau van Erven Dorens traditiegetrouw het stokje weer over van Eva, maar nu keert de presentatrice sneller terug op tv dan verwacht. Na Beau neemt Eva maandag weer plaats op de presentatiestoel, vlak voor de zomer begint en Humberto en Renze vermoedelijk weer van start gaan. Dan kan Eva met zwangerschapsverlof.

Incidenten bij Jinek
Eva Jinek ligt al een tijdje onder vuur vanwege de lange vakanties en de slechte kijkcijfers. Ook waren er wat incidenten, na de vastgeplakte klimaatactivist, boze Oranjesupporters en een vrouw die een tepel liet zien, werd de uitzending van Jinek verstoord door mannen in gele hesjes die aandacht wilden voor Qatar. Er ontstonden twijfels of deze acties vooropgezet waren, maar Eva liet weten dat dat absoluut niet het geval was.

Het nieuwe seizoen van Jinek is vanaf maandag 1 mei elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV