CRIMEDOCS: Catching A Killer - A Diary From the Grave gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CRIMEDOCS: Catching A Killer - A Diary From the Grave gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CRIMEDOCS: Catching A Killer - A Diary From the Grave gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is op NPO 3 de bloedstollende misdaaddocumentaire Catching a Killer - A Diary from the Grave te zien - een nieuw hoofdstuk in de serie CRIMEDOCS. Deze keer het verhaal van de vermoorde Peter Farquhar. BuurvrouwIn 2015 wordt de gepensioneerde leraar Peter Farquhar dood aangetroffen in zijn huis in een klein Engels dorp. Zijn dood is onverwacht, maar er is geen reden voor de politie om aan te nemen dat het gaat om een misdrijf. Als zijn buurvouw Ann Moore-Martin anderhalf jaar later onder verdachte omstandigheden sterft, heropent de politie het onderzoek. DagboekAl snel blijkt dat zowel Peter als Ann een innige vriendschap hadden met de twintiger Ben Field. Het onderzoek ontwikkelt zich voor de camera en dagboekfragmenten geven Peter een stem vanuit het graf. Langzaam maar zeker ontdekt de politie een bijna ongelooflijk verhaal over liefde en verraad. Bekijk ook Emotioneel moment in B&B Vol liefde: Richard in tranen bij graf van overleden vrouw Bekijk deze video » Bizar: Rianca en Corry laten vernielde graven zien op Nijmeegse begraafplaats Jonkerbos Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 16 september 2022 om 22:40

Vanavond is op NPO 3 de bloedstollende misdaaddocumentaire Catching a Killer - A Diary from the Grave te zien - een nieuw hoofdstuk in de serie CRIMEDOCS. Deze keer het verhaal van de vermoorde Peter Farquhar.

Buurvrouw
In 2015 wordt de gepensioneerde leraar Peter Farquhar dood aangetroffen in zijn huis in een klein Engels dorp. Zijn dood is onverwacht, maar er is geen reden voor de politie om aan te nemen dat het gaat om een misdrijf. Als zijn buurvouw Ann Moore-Martin anderhalf jaar later onder verdachte omstandigheden sterft, heropent de politie het onderzoek.

Dagboek
Al snel blijkt dat zowel Peter als Ann een innige vriendschap hadden met de twintiger Ben Field. Het onderzoek ontwikkelt zich voor de camera en dagboekfragmenten geven Peter een stem vanuit het graf. Langzaam maar zeker ontdekt de politie een bijna ongelooflijk verhaal over liefde en verraad.

Actuele video's

Meer actuele video's