Twee vrouwen gooien complete huisraad van balkon naar beneden in Rotterdam (Hart van Nederland)

Twee vrouwen gooien complete huisraad van balkon naar beneden in Rotterdam (Hart van Nederland)

Twee vrouwen gooien complete huisraad van balkon naar beneden in <em>Rotterdam</em> (<em>Hart van Nederland</em>) In Rotterdam zorgden twee vrouwen voor een uniek samenzijn in de buurt. Meubels, emmers, bloempotten, zowat de complete huisraad gooien ze van hun balkon af naar beneden op de straat. De politie heeft onder toeziend oog van de buurtbewoners de dames af weten te voeren. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ook Pro-Palestina-protest bij Universiteit Utrecht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: 6,5 jaar cel voor Gianni de W., heeft met sextortion 170 slachtoffers gemaakt Bekijk deze video » Politie gebruikt grote shovel om UvA-demonstratie te stoppen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 8 mei om 21:16

In Rotterdam zorgden twee vrouwen voor een uniek samenzijn in de buurt. Meubels, emmers, bloempotten, zowat de complete huisraad gooien ze van hun balkon af naar beneden op de straat. De politie heeft onder toeziend oog van de buurtbewoners de dames af weten te voeren.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's