André Rieu klaar voor Koningsdag: "Wil morgen walsje doen met koningin Máxima"

André Rieu klaar voor Koningsdag: "Wil morgen walsje doen met koningin Máxima"

Dinsdag 26 april 2022 om 21:05

Er is maanden naartoe geleefd en morgen gaat het dan eindelijk gebeuren, Maastricht is helemaal klaar voor Koningsdag. Alle voortekenen zijn gunstig, het wordt stralend zonnig weer en er komen tienduizenden bezoekers op af. De Limburgse André Rieu is ook helemaal klaar voor morgen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>André Rieu</em> klaar voor <em>Koningsdag</em>: &quot;Wil morgen walsje doen met koningin Máxima&quot; Er is maanden naartoe geleefd en morgen gaat het dan eindelijk gebeuren, Maastricht is helemaal klaar voor Koningsdag. Alle voortekenen zijn gunstig, het wordt stralend zonnig weer en er komen tienduizenden bezoekers op af. De Limburgse André Rieu is ook helemaal klaar voor morgen. Tekst gaat verder onder de video. Walsje met MáximaBehalve Limburgs trots Rowwen Hèze, Dj's Lucas & Steve en carnavalskoningin Beppie Kraft, doet ook André Rieu een duit in het zakje tijdens Koningsdag in Maastricht. Hij is vast besloten de heupjes van Maxima en Willem Alexander los te krijgen met zijn wereldberoemde walsjes. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
André Rieu klaar voor Koningsdag: "Wil morgen walsje doen met koningin Máxima"

Walsje met Máxima
Behalve Limburgs trots Rowwen Hèze, Dj's Lucas & Steve en carnavalskoningin Beppie Kraft, doet ook André Rieu een duit in het zakje tijdens Koningsdag in Maastricht. Hij is vast besloten de heupjes van Maxima en Willem Alexander los te krijgen met zijn wereldberoemde walsjes.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's