LuckyTV: Koning 'Willy' vindt eerst verdiende gulden ooit terug (video)

LuckyTV: Koning 'Willy' vindt eerst verdiende gulden ooit terug (video)

Donderdag 28 april 2022 om 08:56

Koning "Willy" heeft het enorm naar zijn zin in Maastricht tijdens de jaarlijkse Koningsdag viering, de viering van zijn verjaardag. Op z'n typisch Haags dan wel, natuurlijk.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Koning 'Willy' vindt eerst verdiende gulden ooit terug (video) Koning "Willy" heeft het enorm naar zijn zin in Maastricht tijdens de jaarlijkse Koningsdag viering, de viering van zijn verjaardag. Op z'n typisch Haags dan wel, natuurlijk. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. FortuinTrots laat de Koning zijn eerste gulden zien: "Hier heb ik mijn fortuin mee gemaakt, dat snap je wel." Natuurlijk kan ook de vunzigheid bij Willy niet uitblijven: "Kom op Lau, verstand op 0 en trekken. Net als bij euh... Constantijn." Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.
Humor :
LuckyTV: Koning 'Willy' vindt eerst verdiende gulden ooit terug (video)

Fortuin
Trots laat de Koning zijn eerste gulden zien: "Hier heb ik mijn fortuin mee gemaakt, dat snap je wel." Natuurlijk kan ook de vunzigheid bij Willy niet uitblijven: "Kom op Lau, verstand op 0 en trekken. Net als bij euh... Constantijn."

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's