Over Gewicht: diëtist Jonathan Klaassen is fel tegen alle diëten

Over Gewicht: diëtist Jonathan Klaassen is fel tegen alle diëten

Donderdag 28 april 2022 om 15:39

In Over Gewicht praat Edsilia Rombley met diëtist Jonathan Klaassen, hij is fel tegenstander van alle diëten. Volgens hem eten mensen die een dieet volgen heel weinig en krijgen ze zo te weinig belangrijke vitamines binnen. Daarnaast zijn de meeste diëten volgens hem niet haalbaar en niet vol te houden en vervallen mensen daarna weer in hun oude voedingspatroon.

Bekijk de video van Over Gewicht hieronder.

Over Gewicht is iedere woensdag om 20:30 te zien op NET5. Je kunt alle afleveringen van Over Gewicht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Over Gewicht</em>: diëtist Jonathan Klaassen is fel tegen alle diëten In Over Gewicht praat Edsilia Rombley met diëtist Jonathan Klaassen, hij is fel tegenstander van alle diëten. Volgens hem eten mensen die een dieet volgen heel weinig en krijgen ze zo te weinig belangrijke vitamines binnen. Daarnaast zijn de meeste diëten volgens hem niet haalbaar en niet vol te houden en vervallen mensen daarna weer in hun oude voedingspatroon. Bekijk de video van Over Gewicht hieronder. Over Gewicht is iedere woensdag om 20:30 te zien op NET5. Je kunt alle afleveringen van Over Gewicht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's