Emotionele Caroline haalt uit naar Joep: "We hebben het niet gezellig gehad" (MAFS)

Emotionele Caroline haalt uit naar Joep: "We hebben het niet gezellig gehad" (MAFS)

Woensdag 4 mei 2022 om 08:27

Dat het huwelijk van Caroline en Joep in Married at First Sight uitermate stroef verliep was al wel duidelijk. Tijdens het koppelsweekend barstte de bom tussen de twee en werd er ordinari met modder gegooid. Een emotionele Caroline haalt keihard uit naar Joep: "We hebben het niet eens gezellig gehad!"

Lees verder onder de video.

Emotionele <em>Caroline</em> haalt uit naar <em>Joep</em>: &quot;We hebben het niet gezellig gehad&quot; (<em>MAFS</em>) Dat het huwelijk van Caroline en Joep in Married at First Sight uitermate stroef verliep was al wel duidelijk. Tijdens het koppelsweekend barstte de bom tussen de twee en werd er ordinari met modder gegooid. Een emotionele Caroline haalt keihard uit naar Joep: "We hebben het niet eens gezellig gehad!" Lees verder onder de video. Drukke baanJoep biecht op dat hij geen seksuele aantrekkingskracht voelde richting Caroline, wat voor hem ook belangrijk is in een relatie. Daarnaast vond hij het moeilijk om zijn MAFS-avontuur te combineren met zijn drukke baan; als hij een keer vrij was, wilde Joep liever tijd voor zichzelf. Dit vinden andere koppels verbazingwekkend, want zij hebben juist elk vrij moment aangegrepen om elkaar te leren kennen. Caroline barst in tranen uit omdat Joep haar "geen eerlijke kans" heeft gegeven. Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Emotionele Caroline haalt uit naar Joep: "We hebben het niet gezellig gehad" (MAFS)

Drukke baan
Joep biecht op dat hij geen seksuele aantrekkingskracht voelde richting Caroline, wat voor hem ook belangrijk is in een relatie. Daarnaast vond hij het moeilijk om zijn MAFS-avontuur te combineren met zijn drukke baan; als hij een keer vrij was, wilde Joep liever tijd voor zichzelf. Dit vinden andere koppels verbazingwekkend, want zij hebben juist elk vrij moment aangegrepen om elkaar te leren kennen. Caroline barst in tranen uit omdat Joep haar "geen eerlijke kans" heeft gegeven.

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's