Zien: Sonja Bakker opnieuw betrokken bij plagiaatrel in eigen kookboek

Zien: Sonja Bakker opnieuw betrokken bij plagiaatrel in eigen kookboek

Zaterdag 7 mei 2022 om 17:16

Sonja Bakker is voor de zoveelste keer ontmaskerd. Er is nu ook al plagiaat gevonden in haar eigen kookboeken, zo meldt Shownieuws. Het voedingscentrum heeft vandaag gereageerd op de nieuwe plagiaatrel rond Sonja Bakker.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Sonja Bakker</em> opnieuw betrokken bij <em>plagiaatrel</em> in eigen kookboek Sonja Bakker is voor de zoveelste keer ontmaskerd. Er is nu ook al plagiaat gevonden in haar eigen kookboeken, zo meldt Shownieuws. Het voedingscentrum heeft vandaag gereageerd op de nieuwe plagiaatrel rond Sonja Bakker. Tekst gaat verder onder de video. Reactie voedingscentrumDe recepten zouden zijn overgenomen uit het boek 'Eigentijds koken' van Els Dijkstra en Marianne Hofman. Volgens het voedingscentrum lijken de recepten inderdaad overeen te komen, ze betreueren dat Bakker geen toestemming aan hun heeft gevraagd. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Reactie voedingscentrum
De recepten zouden zijn overgenomen uit het boek 'Eigentijds koken' van Els Dijkstra en Marianne Hofman. Volgens het voedingscentrum lijken de recepten inderdaad overeen te komen, ze betreueren dat Bakker geen toestemming aan hun heeft gevraagd.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's