Video: klusjesman Ruinerwold houdt lippen stijf op elkaar in de rechtbank

Video: klusjesman Ruinerwold houdt lippen stijf op elkaar in de rechtbank

Maandag 9 mei 2022 om 18:04

Video: klusjesman <em>Ruinerwold</em> houdt lippen stijf op elkaar in de rechtbank De 61-jarige Josef B., die bekendstaat als de klusjesman van het gezin dat in het Drentse Ruinerwold een verborgen leven leidde, wil de rechtbank in Assen maandag niets vertellen over zijn rol binnen het gezin. Hij beroept zich op zijn zwijgrecht, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: politie doet invallen in Enschede, Delden en Haaksbergen en zoekt naar hennepplantages Bekijk deze video » Brand Geldermalsen: twee personen overleden, wat is er gebeurd? (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Politie gaat uit van misdrijf bij fatale brand Geldermalsen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De 61-jarige Josef B., die bekendstaat als de klusjesman van het gezin dat in het Drentse Ruinerwold een verborgen leven leidde, wil de rechtbank in Assen maandag niets vertellen over zijn rol binnen het gezin. Hij beroept zich op zijn zwijgrecht, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's