Video: OM eist vier jaar cel tegen klusjesman Josef B. in Ruinerwold-zaak

Video: OM eist vier jaar cel tegen klusjesman Josef B. in Ruinerwold-zaak

Maandag 9 mei 2022 om 23:51

Video: OM eist <em>vier jaar cel</em> tegen <em>klusjesman Josef B.</em> in Ruinerwold-zaak Het Openbaar Ministerie eist een gevangenisstraf van vier jaar tegen klusjesman Josef B., voor de mishandeling en vrijheidsberoving van de kinderen van het gezin dat voor de buitenwereld verborgen werd gehouden in een afgelegen boerderij in Ruinerwold. De aanklager vindt dat de man per direct terug moet naar de gevangenis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

Het Openbaar Ministerie eist een gevangenisstraf van vier jaar tegen klusjesman Josef B., voor de mishandeling en vrijheidsberoving van de kinderen van het gezin dat voor de buitenwereld verborgen werd gehouden in een afgelegen boerderij in Ruinerwold. De aanklager vindt dat de man per direct terug moet naar de gevangenis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's