Nieuw seizoen Plakshot vanaf zondag op NPO 3: bekijk de uitlegvideo

Nieuw seizoen Plakshot vanaf zondag op NPO 3: bekijk de uitlegvideo

Vrijdag 13 mei 2022 om 17:24

Vanaf zondag kun je kijken naar een nieuw seizoen van Plakshot. Het satirische programma is wellicht nog niet bij iedereen bekend, daarom heeft presentator Roel Maalderink een speciale uitlegvideo opgenomen, geheel in stijl van de NOS. Hij vertelt bijvoorbeeld dat Plakshot wordt uitgezonden op lineaire tv. “Een soort Youtube, maar dan voor oude mensen.”

Bekijk de uitlegvideo van Plakshot hieronder.

Het nieuwe seizoen van Plakshot is vanaf zondag 15 mei wekelijks om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Plakshot terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Plakshot</em> vanaf zondag op NPO 3: bekijk de uitlegvideo Vanaf zondag kun je kijken naar een nieuw seizoen van Plakshot. Het satirische programma is wellicht nog niet bij iedereen bekend, daarom heeft presentator Roel Maalderink een speciale uitlegvideo opgenomen, geheel in stijl van de NOS. Hij vertelt bijvoorbeeld dat Plakshot wordt uitgezonden op lineaire tv. “Een soort Youtube, maar dan voor oude mensen.” Bekijk de uitlegvideo van Plakshot hieronder. Het nieuwe seizoen van Plakshot is vanaf zondag 15 mei wekelijks om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Plakshot terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's