Paniek in De Augurkenkoning bij blunder in fabriek: 'Welke stommeling doet dat nou?!'

Paniek in De Augurkenkoning bij blunder in fabriek: 'Welke stommeling doet dat nou?!'

Paniek in <em>De Augurkenkoning</em> bij blunder in fabriek: 'Welke stommeling doet dat nou?!' In De Augurkenkoning gaat het even helemaal mis in de fabriek van het Kesbeke-imperium. Ineens zit er een waterslang in de machine waardoor de hele boel vastloopt. En Oos is ‘not amused’. “Welke stommeling doet dat nou?!” Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder. De Augurkenkoning is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) De Augurkenkoning sluit deuren bedrijf voor weekend Portugal met het hele team Bekijk deze video » Augurkenkoning en prinsjes steken Ronnie Tobers 'Ik vind je geweldig' in nieuw jasje (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later blijft ongekend populair, drama voor SBS6 Bekijk deze video »
Vrijdag 26 april om 13:37

In De Augurkenkoning gaat het even helemaal mis in de fabriek van het Kesbeke-imperium. Ineens zit er een waterslang in de machine waardoor de hele boel vastloopt. En Oos is ‘not amused’. “Welke stommeling doet dat nou?!”

Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder.

De Augurkenkoning is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's