Bekijk de beelden: Bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Bekijk de beelden: Bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Bekijk de beelden: Bruiloft van <em>Kourtney Kardashian</em> en <em>Travis Barker</em> Zondag stapten Kourtney Kardashian en Travis Barker officieel in het huwelijksbootje. Na een spontane Elvis Presley-wedding in Las Vegas, was het nu tijd voor het echte werk. Het stel trouwde in het gerechtsgebouw van Santa Barbara in Californië. Bekijk de beelden van de bruiloft hierboven. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kourtney Kardashian praat over rechtenstudie zus Kim in Ellen Show Bekijk deze video » Zien: Sia voelt zich erg veilig bij bevriende familie Kardashian Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zondag stapten Kourtney Kardashian en Travis Barker officieel in het huwelijksbootje. Na een spontane Elvis Presley-wedding in Las Vegas, was het nu tijd voor het echte werk. Het stel trouwde in het gerechtsgebouw van Santa Barbara in Californië. Bekijk de beelden van de bruiloft hierboven.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: Bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV