Marcia Luyten in Op1 over terugkeer Vandaag Inside: 'Derksen is een dinosaurus' (video)

Marcia Luyten in Op1 over terugkeer Vandaag Inside: 'Derksen is een dinosaurus' (video)

Maandag 16 mei 2022 om 23:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside is sinds maandagavond terug op televisie. Het programma werd ruim twee weken geleden van de buis gehaald vanwege de 'kaarsen-rel'. In Op1 wordt de uitzending besproken.

Lees verder onder de video.

Marcia Luyten in <em>Op1</em> over terugkeer <em>Vandaag Inside</em>: 'Derksen is een dinosaurus' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen steekt middelvinger op in Vandaag Inside: ‘Hypocriete klootzakken!’ (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside is sinds maandagavond terug op televisie. Het programma werd ruim twee weken geleden van de buis gehaald vanwege de 'kaarsen-rel'. In Op1 wordt de uitzending besproken. Lees verder onder de video. Normaliseren seksueel misbruikMarcia Luyten is columnist voor De Volkskrant en NPO Radio1. Over de terugkeer van Vandaag Inside zegt ze in de talkshow Op1: 'Ik vind dat er geen plek is voor tv waarin seksueel misbruik wordt genormaliseerd, geaccepteert en gelegitimeerd. (...) Derksen is een soort dinosaurus aan het worden in een voorbije tijd. Waar vroeger mannen dit soort grappen konden maken, is het nu zo dat de stem van het slachtoffer de doorslag geeft.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marcia Luyten in Op1 over terugkeer Vandaag Inside: 'Derksen is een dinosaurus' (video)

Normaliseren seksueel misbruik
Marcia Luyten is columnist voor De Volkskrant en NPO Radio1. Over de terugkeer van Vandaag Inside zegt ze in de talkshow Op1: 'Ik vind dat er geen plek is voor tv waarin seksueel misbruik wordt genormaliseerd, geaccepteert en gelegitimeerd. (...) Derksen is een soort dinosaurus aan het worden in een voorbije tijd. Waar vroeger mannen dit soort grappen konden maken, is het nu zo dat de stem van het slachtoffer de doorslag geeft.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's