Beau gemist? Kevin en Sabrina over eerste WK Skydiven voor mensen met een beperking

Beau gemist? Kevin en Sabrina over eerste WK Skydiven voor mensen met een beperking

Sabrina Schoenmaker en Kevin van Ekert vertrekken woensdag naar het allereerste WK Skydiven voor mensen met een beperking, in Marseille. Ze spraken er over met Beau van Erven Dorens, die zich afvroeg of het niet doodeng is. Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Kevin en Sabrina over eerste <em>WK Skydiven</em> voor mensen met een beperking Sabrina Schoenmaker en Kevin van Ekert vertrekken woensdag naar het allereerste WK Skydiven voor mensen met een beperking, in Marseille. Ze spraken er over met Beau van Erven Dorens, die zich afvroeg of het niet doodeng is. Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Diederik Gommers is het oneens met Ernst Kuipers: "Weet niet waarom de minister dit zegt" Bekijk deze video » Beau: hoe werkt de Einstein Telescoop? Bekijk deze video » Zahra Boufadiss voelt ongemak bij zaak Johnny Depp/Amber Heard: "Onherstelbare reputatieschade" Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens: 'Waar gaat het mis in de zorg?' (video) Bekijk deze video »
TV :
Beau gemist? Kevin en Sabrina over eerste WK Skydiven voor mensen met een beperking


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Kevin en Sabrina over eerste WK Skydiven voor mensen met een beperking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV