Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert jonge oplichter Jeroen C.

Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert jonge oplichter Jeroen C.

Zondag 22 mei 2022 om 21:52

In een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland ging Alberto Stegeman op zoek naar Jeroen C. Volgens zijn slachtoffers leeft de jonge oplichter aan grootheidswaanzin. Met zijn verzinsels en grootse verhalen, sleept hij slachtoffer na slachtoffer de afgrond in.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Undercover in Nederland</em>: Alberto Stegeman confronteert jonge oplichter <em>Jeroen C.</em> In een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland ging Alberto Stegeman op zoek naar Jeroen C. Volgens zijn slachtoffers leeft de jonge oplichter aan grootheidswaanzin. Met zijn verzinsels en grootse verhalen, sleept hij slachtoffer na slachtoffer de afgrond in. Tekst gaat verder onder de video. ConfrontatieHij koopt dure huizen en rijdt in dikke auto's. Maar het is allemaal een luchtbel en zijn slachtoffers hebben het nakijken. Velen zijn de wanhoop nabij. Alberto Stegeman en zijn team zetten de verborgen camera in om zijn leugens vast te leggen en daarna volgt een emotionele confrontatie. Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert oplichtersduo Paul en Karen Bekijk deze video »
TV :

Confrontatie
Hij koopt dure huizen en rijdt in dikke auto's. Maar het is allemaal een luchtbel en zijn slachtoffers hebben het nakijken. Velen zijn de wanhoop nabij. Alberto Stegeman en zijn team zetten de verborgen camera in om zijn leugens vast te leggen en daarna volgt een emotionele confrontatie.

Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's