Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert jonge oplichter Jeroen C.

Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert jonge oplichter Jeroen C.

In een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland ging Alberto Stegeman op zoek naar Jeroen C. Volgens zijn slachtoffers leeft de jonge oplichter aan grootheidswaanzin. Met zijn verzinsels en grootse verhalen, sleept hij slachtoffer na slachtoffer de afgrond in.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Undercover in Nederland</em>: Alberto Stegeman confronteert jonge oplichter <em>Jeroen C.</em> In een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland ging Alberto Stegeman op zoek naar Jeroen C. Volgens zijn slachtoffers leeft de jonge oplichter aan grootheidswaanzin. Met zijn verzinsels en grootse verhalen, sleept hij slachtoffer na slachtoffer de afgrond in. Tekst gaat verder onder de video. ConfrontatieHij koopt dure huizen en rijdt in dikke auto's. Maar het is allemaal een luchtbel en zijn slachtoffers hebben het nakijken. Velen zijn de wanhoop nabij. Alberto Stegeman en zijn team zetten de verborgen camera in om zijn leugens vast te leggen en daarna volgt een emotionele confrontatie. Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Undercover in Nederland: Oplichter Stan T. aangehouden en opgepakt in België Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert oplichtersduo Paul en Karen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Confrontatie
Hij koopt dure huizen en rijdt in dikke auto's. Maar het is allemaal een luchtbel en zijn slachtoffers hebben het nakijken. Velen zijn de wanhoop nabij. Alberto Stegeman en zijn team zetten de verborgen camera in om zijn leugens vast te leggen en daarna volgt een emotionele confrontatie.

Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert jonge oplichter Jeroen C. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV