Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert oplichtersduo Paul en Karen

Undercover in Nederland: Alberto Stegeman confronteert oplichtersduo Paul en Karen

In een eerdere aflevering van Undercover in Nederland was te zien hoe Alberto Stegeman de doodzieke Kimberley hielp, die werd opgelicht door een stel. Vanavond zagen we het stuitende vervolg, waarin Alberto opnieuw de confrontatie aanging met het oplichtersduo Paul en Karen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Undercover in Nederland</em>: Alberto Stegeman confronteert oplichtersduo <em>Paul en Karen</em> In een eerdere aflevering van Undercover in Nederland was te zien hoe Alberto Stegeman de doodzieke Kimberley hielp, die werd opgelicht door een stel. Vanavond zagen we het stuitende vervolg, waarin Alberto opnieuw de confrontatie aanging met het oplichtersduo Paul en Karen. Tekst gaat verder onder de video. Paul en KarenNa de eerdere uitzending ging het stel door met slachtoffers maken en wederom lichten zij kwetsbare mensen op. Het leidt tot een zeer schrijnende situatie waar acuut moet worden ingegrepen door Alberto. Hij en zijn team zetten de verborgen camera in om bewijs te verzamelen en Alberto gaat daarna de confrontatie aan. Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Undercover in Nederland: aangeboden rijlessen in ruil voor seks (video) Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Oplichter Stan T. aangehouden en opgepakt in België Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Paul en Karen
Na de eerdere uitzending ging het stel door met slachtoffers maken en wederom lichten zij kwetsbare mensen op. Het leidt tot een zeer schrijnende situatie waar acuut moet worden ingegrepen door Alberto. Hij en zijn team zetten de verborgen camera in om bewijs te verzamelen en Alberto gaat daarna de confrontatie aan.

Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV