Op1 gemist? Gunay Uslu nam Mark Rutte mee naar voorstelling Sanne Wallis de Vries

Op1 gemist? Gunay Uslu nam Mark Rutte mee naar voorstelling Sanne Wallis de Vries

Maandag 23 mei 2022 om 23:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Gunay Uslu</em> nam <em>Mark Rutte</em> mee naar voorstelling Sanne Wallis de Vries Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Staatssecretaris van Cultuur en Media Gunay Uslu nam premier Rutte mee naar een voorstelling van Sanne Wallis de Vries. Bij Op1 vertelt ze waarom het kabinet dit jaar 135 miljoen extra gaat investeren in de culturele sector: "Hij vond het ontzettend leuk. Ik vind het belangrijk dat wij als kabinet laten zien dat wij cultuur belangrijk vinden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Gunay Uslu nam Mark Rutte mee naar voorstelling Sanne Wallis de Vries

Staatssecretaris van Cultuur en Media Gunay Uslu nam premier Rutte mee naar een voorstelling van Sanne Wallis de Vries. Bij Op1 vertelt ze waarom het kabinet dit jaar 135 miljoen extra gaat investeren in de culturele sector: "Hij vond het ontzettend leuk. Ik vind het belangrijk dat wij als kabinet laten zien dat wij cultuur belangrijk vinden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's