Vandaag Inside: Johan, Wilfred en René steken Willibrord Frequin een hart onder de riem

Vandaag Inside: Johan, Wilfred en René steken Willibrord Frequin een hart onder de riem

Maandag 23 mei 2022 om 23:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: Johan, Wilfred en René steken <em>Willibrord Frequin</em> een hart onder de riem Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De voormalige televisiepresentator Willibrord Frequin is ernstig ziek en heet niet lang meer te leven. Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp steken de 80-jarige Willibrord een hart onder de riem. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

De voormalige televisiepresentator Willibrord Frequin is ernstig ziek en heet niet lang meer te leven. Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp steken de 80-jarige Willibrord een hart onder de riem.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's