Op1 gemist? Kamermeerderheid uit zorgen over omvolkings-uitzending Ongehoord Nederland

Op1 gemist? Kamermeerderheid uit zorgen over omvolkings-uitzending Ongehoord Nederland

Maandag 23 mei 2022 om 23:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Een groot deel van de Tweede Kamer is van mening dat Ongehoord Nederland te ver is gegaan met de uitzending over de omvolkingstheorie. Staatssecretaris van Cultuur en Media Gunay Uslu reageert in Op1 op alle ophef rond het programma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Kamermeerderheid</em> uit zorgen over omvolkings-uitzending <em>Ongehoord Nederland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een groot deel van de Tweede Kamer is van mening dat Ongehoord Nederland te ver is gegaan met de uitzending over de omvolkingstheorie. Staatssecretaris van Cultuur en Media Gunay Uslu reageert in Op1 op alle ophef rond het programma. Tekst gaat verder onder de video. NPO-ombudsman"Ik ga me niet mengen. Ik vind echt dat de NPO-ombudsman daar specifiek naar moet kijken. Niet ik", aldus staatssecretaris Gunay Uslu. Een Kamermeerderheid van D66, VVD, PvdA, GroenLinks, PvdD, ChristenUnie, Denk, Volt en Lijst Gündogan heeft vragen gesteld naar aanleiding van de uitzending over de omvolkingstheorie. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Kamermeerderheid uit zorgen over omvolkings-uitzending Ongehoord Nederland

NPO-ombudsman
"Ik ga me niet mengen. Ik vind echt dat de NPO-ombudsman daar specifiek naar moet kijken. Niet ik", aldus staatssecretaris Gunay Uslu. Een Kamermeerderheid van D66, VVD, PvdA, GroenLinks, PvdD, ChristenUnie, Denk, Volt en Lijst Gündogan heeft vragen gesteld naar aanleiding van de uitzending over de omvolkingstheorie.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's