Beau gemist? Chaos op Schiphol: 'Er zijn mensen voor minder ontslagen' (video)

Beau gemist? Chaos op Schiphol: 'Er zijn mensen voor minder ontslagen' (video)

Zaterdag 28 mei 2022 om 09:23

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 27 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Chaos op <em>Schiphol</em>: 'Er zijn mensen voor minder ontslagen' (video) Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 27 mei terugkijken bij Gids.tv. De chaos op Schiphol is al ruim een maand aan de gang. Nu blijkt dat Schiphol-baas Dick Benschop de afgelopen weken, terwijl de drukte op Schiphol onhoudbaar werd, op vakantie ging. Aan tafel bij Beau zitten Telegraaf-journalist Yteke de Jong, directeur van ANVR Frank Oostdam en politiek verslaggever van RTL Floor Bremer. Moet Dick Benschop terugtreden als directeur? 'Er zijn mensen voor minder ontslagen.' Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Chaos op Schiphol: 'Er zijn mensen voor minder ontslagen' (video)

De chaos op Schiphol is al ruim een maand aan de gang. Nu blijkt dat Schiphol-baas Dick Benschop de afgelopen weken, terwijl de drukte op Schiphol onhoudbaar werd, op vakantie ging. Aan tafel bij Beau zitten Telegraaf-journalist Yteke de Jong, directeur van ANVR Frank Oostdam en politiek verslaggever van RTL Floor Bremer. Moet Dick Benschop terugtreden als directeur? 'Er zijn mensen voor minder ontslagen.'

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's