Schattige beelden: Zeldzame kleine plompe lori-tweeling geboren in Dierenpark Amersfoort

Schattige beelden: Zeldzame kleine plompe lori-tweeling geboren in Dierenpark Amersfoort

Dinsdag 31 mei 2022 om 17:33

In DierenPark Amersfoort is een zeldzame kleine plompe lori-tweeling geboren. De kleine plompe lori is een halfaap en familie van de loriachtigen. Zij zijn ’s nachts actief en zijn, voor zover bekend, de enige zoogdieren die giftig zijn. De plompe lori leeft in het wild voornamelijk in Vietnam en Laos. Het dier staat op de 'rode lijst' van bedreigde diersoorten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kunt de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Schattige beelden: Zeldzame <em>kleine plompe lori-tweeling</em> geboren in <em>Dierenpark Amersfoort</em> In DierenPark Amersfoort is een zeldzame kleine plompe lori-tweeling geboren. De kleine plompe lori is een halfaap en familie van de loriachtigen. Zij zijn ’s nachts actief en zijn, voor zover bekend, de enige zoogdieren die giftig zijn. De plompe lori leeft in het wild voornamelijk in Vietnam en Laos. Het dier staat op de 'rode lijst' van bedreigde diersoorten. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kunt de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's