Ricky Koole vertelt over Ten minste houdbaar tot en ontkent dat ze in de overgang zit

Ricky Koole vertelt over Ten minste houdbaar tot en ontkent dat ze in de overgang zit

Ricky Koole en Ruben van der Meer spelen de hoofdrollen in de nieuwe komische dramaserie Ten minste houdbaar tot (van de makers van De Luizenmoeder). Ze schoven dinsdag aan bij BEAU om erover te vertellen. De overgang van vrouwen op middelbare leeftijd is één van de onderwerp die aan bod komt, maar Koole ontkent dat ze hier zelf al last van heeft.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ricky Koole</em> vertelt over <em>Ten minste houdbaar tot</em> en ontkent dat ze in de overgang zit Ricky Koole en Ruben van der Meer spelen de hoofdrollen in de nieuwe komische dramaserie Ten minste houdbaar tot (van de makers van De Luizenmoeder). Ze schoven dinsdag aan bij BEAU om erover te vertellen. De overgang van vrouwen op middelbare leeftijd is één van de onderwerp die aan bod komt, maar Koole ontkent dat ze hier zelf al last van heeft. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. SeksscènesTen minste houdbaar tot schetst een beeld van een stel dat opeens tijd voor zichzelf heeft nadat alle doelen van het leven zijn afgestreept: een baan, een huis, een partner en kinderen (die inmiddels ook weer het huis uit zijn). Het blijkt nog knap lastig te zijn om dan bij elkaar te blijven en de tijd in te vullen, wat tot allerlei perikelen leidt. Eén ding is zeker, volgens Koole: "Van de seksscènes hoef je niet zoveel te verwachten." Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. De nieuwe komische dramaserie Ten minste houdbaar tot is vanaf donderdag 2 juni wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ricky Koole vertelt over Ten minste houdbaar tot en ontkent dat ze in de overgang zit

Seksscènes
Ten minste houdbaar tot schetst een beeld van een stel dat opeens tijd voor zichzelf heeft nadat alle doelen van het leven zijn afgestreept: een baan, een huis, een partner en kinderen (die inmiddels ook weer het huis uit zijn). Het blijkt nog knap lastig te zijn om dan bij elkaar te blijven en de tijd in te vullen, wat tot allerlei perikelen leidt. Eén ding is zeker, volgens Koole: "Van de seksscènes hoef je niet zoveel te verwachten."

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven.

De nieuwe komische dramaserie Ten minste houdbaar tot is vanaf donderdag 2 juni wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's