De Hollandse Nieuwe gemist? Jeffrey Kuipers zingt 'Eenzaam zonder jou'

De Hollandse Nieuwe gemist? Jeffrey Kuipers zingt 'Eenzaam zonder jou'

Zondag 5 juni 2022 om 09:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 4 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

Jeffrey Kuipers is een allround zanger, bij groter publiek bekend van een aantal Nederlandstalige hits. Bij De Hollandse Nieuwe zingt hij het nummer 'Eenzaam zonder jou' van André Hazes.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? Jeffrey Kuipers zingt 'Eenzaam zonder jou' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 4 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Jeffrey Kuipers is een allround zanger, bij groter publiek bekend van een aantal Nederlandstalige hits. Bij De Hollandse Nieuwe zingt hij het nummer 'Eenzaam zonder jou' van André Hazes. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's