Op1 gemist? Moord 9-jarige Gino komt dicht bij gevoel zaak Nicky Verstappen

Op1 gemist? Moord 9-jarige Gino komt dicht bij gevoel zaak Nicky Verstappen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Donny M., die wordt verdacht van de moord op de 9-jarige Gino blijkt al eerder veroordeeld te zijn voor het misbruiken en mishandelen van twee jongens. Misdaadjournalist Bas Dingemanse reageert in Op1 op het overlijden van Gino.

<em>Op1</em> gemist? Moord 9-jarige <em>Gino</em> komt dicht bij gevoel zaak <em>Nicky Verstappen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Donny M., die wordt verdacht van de moord op de 9-jarige Gino blijkt al eerder veroordeeld te zijn voor het misbruiken en mishandelen van twee jongens. Misdaadjournalist Bas Dingemanse reageert in Op1 op het overlijden van Gino. Nicky Verstappen"Dit kwam heel dicht bij het gevoel dat we allemaal kregen in de zaak Nicky Verstappen. Elke dag groeide het hele nare gevoel", aldus Misdaadjournalist Dingemanse. Donny M. werd in het verleden veroordeeld tot bijna vijf maanden jeugddetentie en een verplichte behandeling in een ggz-instelling. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Moord 9-jarige Gino komt dicht bij gevoel zaak Nicky Verstappen

Nicky Verstappen
"Dit kwam heel dicht bij het gevoel dat we allemaal kregen in de zaak Nicky Verstappen. Elke dag groeide het hele nare gevoel", aldus Misdaadjournalist Dingemanse. Donny M. werd in het verleden veroordeeld tot bijna vijf maanden jeugddetentie en een verplichte behandeling in een ggz-instelling.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV