Eurovisie Songfestival 2024: Nemo (Zwitserland) blaast publiek omver in Malmö (video)

Eurovisie Songfestival 2024: Nemo (Zwitserland) blaast publiek omver in Malmö (video)

Donderdag 9 mei om 22:10

Namens Zwitserland zette Nemo een spectaculaire performance neer tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2024. Bekijk het optreden hieronder.

Performance
Zwitserland gooit hoge ogen op het Eurovisie Songfestival 2024. Bij de bookmakers staat het land al een aantal dagen op de tweede plaats, na Croatië. Nemo schitterde met The Code in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival met een weergaloze act, die meer dan genoeg moet zijn voor een plek in de finale van zaterdag. En misschien zelfs voor de eindoverwinning, na 35 jaar droogte voor Zwitserland.

<em>Eurovisie Songfestival 2024</em>: Nemo (Zwitserland) blaast publiek omver in Malmö (video) Namens Zwitserland zette Nemo een spectaculaire performance neer tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2024. Bekijk het optreden hieronder. PerformanceZwitserland gooit hoge ogen op het Eurovisie Songfestival 2024. Bij de bookmakers staat het land al een aantal dagen op de tweede plaats, na Croatië. Nemo schitterde met The Code in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival met een weergaloze act, die meer dan genoeg moet zijn voor een plek in de finale van zaterdag. En misschien zelfs voor de eindoverwinning, na 35 jaar droogte voor Zwitserland. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.
Songfestival :
Eurovisie Songfestival 2024: Nemo (Zwitserland) blaast publiek omver in Malmö (video)

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's