Hart van Nederland: minderjarige jongen neergestoken in Spijkenisse (video)

Hart van Nederland: minderjarige jongen neergestoken in Spijkenisse (video)

Donderdag 9 mei om 22:00

<em>Hart van Nederland</em>: minderjarige jongen neergestoken in Spijkenisse (video) Een minderjarige jongen is rond 17.00 uur donderdag gewond geraakt bij een steekpartij in Spijkenisse. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe hij eraan toe is, is niet bekend. De politie is nog op zoek naar de dader, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Twee vrouwen gooien complete huisraad van balkon naar beneden in Rotterdam (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Indrukwekkend: Massale stille tocht voor doodgestoken tiener Dustin in Helmond (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: motoragent verliest controle en crasht tijdens achtervolging (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een minderjarige jongen is rond 17.00 uur donderdag gewond geraakt bij een steekpartij in Spijkenisse. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe hij eraan toe is, is niet bekend. De politie is nog op zoek naar de dader, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's