Race Om De Ringen: stellen botsen in keiharde strijd met buggy’s

Race Om De Ringen: stellen botsen in keiharde strijd met buggy’s

Donderdag 9 juni 2022 om 11:03

In Race Om De Ringen hebben de stellen er alles voor over om te winnen, zo is te zien in beelden van de nieuwe aflevering. Deze keer gaan de verloofde koppels de strijd met elkaar aan in de woestijn van Jordanië, om uiteindelijk die droomreis te winnen. Ze racen met buggy’s door het zand, en lijken er alles aan te doen om als eerste over de finish te komen. Twee karren botsen hard tegen elkaar aan, waarop presentator Beau van Erven Dorens roept dat ze voorzichtig moeten doen.

Bekijk de beelden van Race Om De Ringen hieronder.

Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv

<em>Race Om De Ringen</em>: stellen botsen in keiharde strijd met buggy’s In Race Om De Ringen hebben de stellen er alles voor over om te winnen, zo is te zien in beelden van de nieuwe aflevering. Deze keer gaan de verloofde koppels de strijd met elkaar aan in de woestijn van Jordanië, om uiteindelijk die droomreis te winnen. Ze racen met buggy’s door het zand, en lijken er alles aan te doen om als eerste over de finish te komen. Twee karren botsen hard tegen elkaar aan, waarop presentator Beau van Erven Dorens roept dat ze voorzichtig moeten doen. Bekijk de beelden van Race Om De Ringen hieronder. Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv Race Om De Ringen: Bart en Lauren ontdekken dat ze zijn ‘genaaid’ door Bilal en Sanne Bekijk deze video » Race Om De Ringen: 'bijna einde relatie' als Thomas kleur ogen Susan vergeet Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's