Race Om De Ringen: 'bijna einde relatie' als Thomas kleur ogen Susan vergeet

Race Om De Ringen: 'bijna einde relatie' als Thomas kleur ogen Susan vergeet

Vrijdag 3 juni 2022 om 09:22

In Race Om De Ringen moeten de mannen precies weten hoe het gezicht van hun verloofde eruitziet om een puzzel te kunnen oplossen. Een stel is al klaar, als Thomas nog worstelt met afbeeldingen van ogen en monden. “Komt 'ie met een bruin oog aankakken!”, aldus een geïrriteerde Susan. “Dat was bijna einde relatie. Toen was het echt dat ik dacht: hoe kun je me dit nou flikken?”

Bekijk de beelden van Race Om De Ringen hieronder.

Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv

<em>Race Om De Ringen</em>: 'bijna einde relatie' als Thomas kleur ogen Susan vergeet In Race Om De Ringen moeten de mannen precies weten hoe het gezicht van hun verloofde eruitziet om een puzzel te kunnen oplossen. Een stel is al klaar, als Thomas nog worstelt met afbeeldingen van ogen en monden. “Komt 'ie met een bruin oog aankakken!”, aldus een geïrriteerde Susan. “Dat was bijna einde relatie. Toen was het echt dat ik dacht: hoe kun je me dit nou flikken?” Bekijk de beelden van Race Om De Ringen hieronder. Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv Race om de Ringen gemist? Emoties hoog tijdens moment van verlangen Bekijk deze video » Race Om De Ringen: Thomas tot verbazing Susan 'niet tevreden over seksleven' Bekijk deze video »
TV :
Race Om De Ringen: 'bijna einde relatie' als Thomas kleur ogen Susan vergeet

Actuele video's

Meer actuele video's