Erica en Martien Meiland laten in Shownieuws nieuw huis zien: bekijk voorproefje

Erica en Martien Meiland laten in Shownieuws nieuw huis zien: bekijk voorproefje

Maandag 20 juni 2022 om 17:09

De Meilandjes zijn nogal van het verhuizen, Martien en Erica hebben onlangs weer een nieuwe woning gekocht. Martien vertelt in een video dat hij er heerlijk woont en al lekker bezig is in de tuin. Vanavond kun je in Shownieuws nog veel meer zien van hun stulpje, want dan gaat verslaggever Thom Goderie langs bij het nieuwe huis van de Meilandjes.

Bekijk de aankondiging met Erica en Martien Meiland hieronder.

De Shownieuws Zomereditie is elke werkdag om 19.35 uur te zien op SBS6. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Erica en Martien Meiland laten in <em>Shownieuws</em> nieuw huis zien: bekijk voorproefje De Meilandjes zijn nogal van het verhuizen, Martien en Erica hebben onlangs weer een nieuwe woning gekocht. Martien vertelt in een video dat hij er heerlijk woont en al lekker bezig is in de tuin. Vanavond kun je in Shownieuws nog veel meer zien van hun stulpje, want dan gaat verslaggever Thom Goderie langs bij het nieuwe huis van de Meilandjes. Bekijk de aankondiging met Erica en Martien Meiland hieronder. De Shownieuws Zomereditie is elke werkdag om 19.35 uur te zien op SBS6. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Vivé (dochter Maxime Meiland) geeft cadeautje aan papa Leroy Bekijk deze video » Zien: Martien Meiland krijgt verrassing op grootschalige vaderdag Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's