Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over zomercoronagolf: "Die golf komt eraan"

Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over zomercoronagolf: "Die golf komt eraan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Viroloog <em>Ab Osterhaus</em> in <em>Op1</em> over zomercoronagolf: &quot;Die golf komt eraan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Al maanden heeft Nederland last van een grote krapte op de arbeidsmarkt. En dat wordt niet minder, met de nieuwe zomercoronagolf. Ab Osterhaus vertelt in Op1 waarom: "Die golf komt eraan, maar het is nog relatief beperkt in de zomer. Het grote probleem denk ik dat gaat komen, is eerder tegen de wintertijd." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Boer Koos Cromwijk in Op1 over stikstofbeleid: "Het is een onbetrouwbare overheid" Bekijk deze video » Boer Koos Cromwijk in Op1 over acties tegen stikstofplannen: "Het is oorlog" Bekijk deze video » Op1 gemist? Milo Schoenmaker wil 9000 extra plekken voor asielzoekers Bekijk deze video » Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus maakt zich zorgen over het apenpokkenvirus Bekijk deze video » Minister Mark Harbers in Op1 over luchtvaart: "Schiphol moet fors krimpen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Werkgevers-voorvrouw Ingrid Thijssen over krapte op de arbeidsmarkt Bekijk deze video » Lieke van Lexmond in Op1 over neppe edelstenen: "Wij zijn ook overvallen door het nieuws" Bekijk deze video » Op1 gemist? Lieke van Lexmond is het niet eens met kritiek op brandbrief corona Bekijk deze video »
Talkshow :
Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over zomercoronagolf: "Die golf komt eraan"

Al maanden heeft Nederland last van een grote krapte op de arbeidsmarkt. En dat wordt niet minder, met de nieuwe zomercoronagolf. Ab Osterhaus vertelt in Op1 waarom: "Die golf komt eraan, maar het is nog relatief beperkt in de zomer. Het grote probleem denk ik dat gaat komen, is eerder tegen de wintertijd."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV