Video: Koning Willem-Alexander doet pikante onthulling over koningin Máxima

Video: Koning Willem-Alexander doet pikante onthulling over koningin Máxima

Op de tweede dag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Oostenrijk stond een kookworkshop op het programma. De koning deed tijdens het koken een opvallende onthulling over Máxima, wat voor de nodige hilariteit zorgde.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Koning Willem-Alexander</em> doet pikante onthulling over <em>koningin Máxima</em> Op de tweede dag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Oostenrijk stond een kookworkshop op het programma. De koning deed tijdens het koken een opvallende onthulling over Máxima, wat voor de nodige hilariteit zorgde. Tekst gaat verder onder de video. HilariteitVolgens koning Willem-Alexander is het niet de bedoeling om in de buurt van Máxima te komen tijdens het koken, die opmerking zorgde voor de nodige hilariteit. Volgens Máxima vindt hun jongste dochter, prinses Ariane, het ook heel leuk om in de keuken bezig te zijn. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook ZIEN: Eerste staatsbezoek van prinses Amalia naar Noorwegen, bekijk de reacties Bekijk deze video » Prinses Amalia over haar eerste staatsbezoek: 'Ontzettend gaaf' (video) Bekijk deze video »
Royals :
Video: Koning Willem-Alexander doet pikante onthulling over koningin Máxima

Hilariteit
Volgens koning Willem-Alexander is het niet de bedoeling om in de buurt van Máxima te komen tijdens het koken, die opmerking zorgde voor de nodige hilariteit. Volgens Máxima vindt hun jongste dochter, prinses Ariane, het ook heel leuk om in de keuken bezig te zijn.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV