Grantchester gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Grantchester gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Grantchester seizoen 6

Grantchester gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op NPO 2 is vanaf vanavond het nieuwste, zesde seizoen van de Britse detectiveserie Grantchester. De afleveringen werden in het najaar van 2021 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie en zijn deze zomer in Nederland te zien. DomineeIn Grantchester volgen we de Anglicaanse dominee William 'Will' Davenport, werkzaam in het plaatsje Grantchester in Cambridgeshire. Will heeft korte lijntjes met de lokale politie en probeert hen waar mogelijk te helpen bij het oplossen van diverse gruwelijke misdaden, die het dorpje in zijn greep houden. De serie speelt zich af in de jaren vijftig. VakantieWill is hard aan vakantie toe, dus het hele gezelschap vertrekt voor een ontspannend weekje naar vakantiepark Merries. Achter alle hysterische vrolijkheid is niet alles wat het lijkt, en als er een dode valt, raken Geordie en Will er toch weer bij betrokken. Leonard vindt het moeilijk dat hij zijn relatie met Daniel geheim moet houden, maar dan gebeurt er iets wat alles nog ingewikkelder maakt. Bekijk ook Manifest Stenenkoorts start maandag op NPO 2: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Eerste beelden Children of the Labyrinth: gevluchte ouders schrijven brief aan kind Bekijk deze video »
Uitzending :
Grantchester gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op NPO 2 is vanaf vanavond het nieuwste, zesde seizoen van de Britse detectiveserie Grantchester. De afleveringen werden in het najaar van 2021 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie en zijn deze zomer in Nederland te zien.

Dominee
In Grantchester volgen we de Anglicaanse dominee William 'Will' Davenport, werkzaam in het plaatsje Grantchester in Cambridgeshire. Will heeft korte lijntjes met de lokale politie en probeert hen waar mogelijk te helpen bij het oplossen van diverse gruwelijke misdaden, die het dorpje in zijn greep houden. De serie speelt zich af in de jaren vijftig.

Vakantie
Will is hard aan vakantie toe, dus het hele gezelschap vertrekt voor een ontspannend weekje naar vakantiepark Merries. Achter alle hysterische vrolijkheid is niet alles wat het lijkt, en als er een dode valt, raken Geordie en Will er toch weer bij betrokken. Leonard vindt het moeilijk dat hij zijn relatie met Daniel geheim moet houden, maar dan gebeurt er iets wat alles nog ingewikkelder maakt.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV