Video: snorkelverbod in Egypte na aanvallen van haai, twee mensen omgekomen

Video: snorkelverbod in Egypte na aanvallen van haai, twee mensen omgekomen

In de Egyptische stad Hurghada is een snorkelverbod afgekondigd, omdat er afgelopen week twee mensen omkwamen door een aanval van een haai.

Lees verder onder de video.

Video: snorkelverbod in Egypte na aanvallen van <em>haai</em>, twee mensen omgekomen In de Egyptische stad Hurghada is een snorkelverbod afgekondigd, omdat er afgelopen week twee mensen omkwamen door een aanval van een haai. Lees verder onder de video. Onderzoek.Heftig nieuws uit Egypte: daar zijn twee mensen omgekomen door haaienbeten. Het gebeurde bij de plaats Hurghada, waar veel toeristen komen. Uit voorzorg is er voorlopig een snorkelverbod afgekondigd. Hoe lang de situatie gaat duren is niet bekend. Voorlopig doen de autoriteiten onderzoek. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Video: huisartsen protesteren in Den Haag vanwege te hoge werkdruk Bekijk deze video » NOS Jeugdjournaal gemist? Minister Rob Jetten: 'Ik wil er twee kerncentrales bij' (video) Bekijk deze video » NOS Jeugdjournaal gemist? In Westzaan was het weer stampen in koeienpoep (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: snorkelverbod in Egypte na aanvallen van haai, twee mensen omgekomen

Onderzoek.
Heftig nieuws uit Egypte: daar zijn twee mensen omgekomen door haaienbeten. Het gebeurde bij de plaats Hurghada, waar veel toeristen komen. Uit voorzorg is er voorlopig een snorkelverbod afgekondigd. Hoe lang de situatie gaat duren is niet bekend. Voorlopig doen de autoriteiten onderzoek.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV