RTL Boulevard gemist? Doorbraak in zaak Peter R. de Vries: wie is Krystian M.? (video)

RTL Boulevard gemist? Doorbraak in zaak Peter R. de Vries: wie is Krystian M.? (video)

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Doorbraak in zaak Peter R. de Vries: wie is Krystian M.? (video) Een doorbraak in het onderzoek naar de moord op Peter de Vries, komende woensdag precies een jaar geleden. De politie heeft een man aangehouden die de vermeende aanslagplegers zou hebben aangestuurd. De 27-jarige Krystian M. zat al in de cel voor een ander strafbaar feit, en is daar vanmorgen aangehouden. En er zou ook een vierde verdachte zijn opgepakt. RTL Boulevard brengt je op de hoogte van de laatste stand van zaken in bovenstaande video. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Luca Borsato laat stukje van allereerste single horen Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Rumoerige week voor Ricky Martin: wat is er aan de hand? (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Brigitte Kaandorp wint Johan Kaart Prijs (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: zorgen over horecatekort na chaos bij Amsterdamse Zomer-festival Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken gaat internationaal: 'Alles is bigger en better' (video) Bekijk deze video » Leco van Zadelhoff in RTL Boulevard over nieuwste beautytrend: een wenkbrauw-toupet Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Boulevard gemist? Doorbraak in zaak Peter R. de Vries: wie is Krystian M.? (video)

Een doorbraak in het onderzoek naar de moord op Peter de Vries, komende woensdag precies een jaar geleden. De politie heeft een man aangehouden die de vermeende aanslagplegers zou hebben aangestuurd. De 27-jarige Krystian M. zat al in de cel voor een ander strafbaar feit, en is daar vanmorgen aangehouden. En er zou ook een vierde verdachte zijn opgepakt. RTL Boulevard brengt je op de hoogte van de laatste stand van zaken in bovenstaande video.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV