Caroline van der Plas over boerenprotest: "Geen theekransje wat ze daar doen" (video)

Caroline van der Plas over boerenprotest: "Geen theekransje wat ze daar doen" (video)

Aan Hart van Nederland vertelt een betrokken Caroline van der Plas (medeoprichter van de politieke partij BoerBurgerBeweging): "Dat de politie met scherp schiet bij een boerenprotest" en geeft aan dat van beide kanten de emoties hoog oplopen. Volgens haar willen de boeren zeker praten: "Het is geen theekransje wat ze daar doen."

Bekijk de video van het Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Caroline van der Plas over <em>boerenprotest</em>: &quot;Geen theekransje wat ze daar doen&quot; (video) Aan Hart van Nederland vertelt een betrokken Caroline van der Plas (medeoprichter van de politieke partij BoerBurgerBeweging): "Dat de politie met scherp schiet bij een boerenprotest" en geeft aan dat van beide kanten de emoties hoog oplopen. Volgens haar willen de boeren zeker praten: "Het is geen theekransje wat ze daar doen." Bekijk de video van het Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1: gaat je pak melk in de supermarkt binnenkort drastisch duurder worden? Bekijk deze video » Boerinnen Boer zoekt vrouw over protesten: "Kan je goodwill verliezen" Bekijk deze video » Renze: Maxim Hartman wijst Fred Teeven aan als bemiddelaar om te "ouwehoeren met boeren" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV