Zien: Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau samen gespot op Ibiza

Zien: Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau samen gespot op Ibiza

Het lijkt erop dat Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder samen op Ibiza zijn. Ze zouden zelfs in hetzelfde huis verblijven. Hangt er weer liefde in de lucht?

Zien: Wesley Sneijder en <em>Yolanthe Cabau</em> samen gespot op <em>Ibiza</em> Het lijkt erop dat Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder samen op Ibiza zijn. Ze zouden zelfs in hetzelfde huis verblijven. Hangt er weer liefde in de lucht? Liefde?Patty Brard heeft haar vraagtekens bij het hele 'samen' zijn van de twee:"Het huis is groot genoeg dat je elkaar niet eens hoeft te zien." De vraag is echter of er hier meer inzit of dat de ex-geliefden dit puur doen voor hun zoontje. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Yolanthe Cabau op vakantie met Lentini Eersteling: bekijk beelden RTL Boulevard Bekijk deze video » Xess Xava bij filmpremière De Grote Slijmfilm: "Ik wil profvoetballer worden" Bekijk deze video » Yolanthe Cabau’s zoontje Xess Xava 'geïnspireerd' door De Allergrootste Slijmfilm Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Liefde?
Patty Brard heeft haar vraagtekens bij het hele 'samen' zijn van de twee:"Het huis is groot genoeg dat je elkaar niet eens hoeft te zien." De vraag is echter of er hier meer inzit of dat de ex-geliefden dit puur doen voor hun zoontje.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV