Winnaar Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Nog niet helemaal gewend aan het idee"

Winnaar Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Nog niet helemaal gewend aan het idee"

Acht bekende Nederlanders gingen de strijd met elkaar aan en kropen achter de lens. In dit seizoen van Het Perfecte Plaatje reisden de kandidaten af naar Argentinië om de mooiste plaatjes te schieten. Maurice Lede mag zichzelf de winnaar noemen van dit seizoen: "Ik ben nog niet helemaal gewend aan het idee."

De finale van Het Perfecte Plaatje Argentinië is woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

Winnaar <em>Het Perfecte Plaatje Op Reis</em>: &quot;Nog niet helemaal gewend aan het idee&quot; Acht bekende Nederlanders gingen de strijd met elkaar aan en kropen achter de lens. In dit seizoen van Het Perfecte Plaatje reisden de kandidaten af naar Argentinië om de mooiste plaatjes te schieten. Maurice Lede mag zichzelf de winnaar noemen van dit seizoen: "Ik ben nog niet helemaal gewend aan het idee." De finale van Het Perfecte Plaatje Argentinië is woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: Tim den Besten baalt als Thomas Berge hem in zwembad duwt Bekijk deze video » Jochem van Gelder emotioneel tijdens finale Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Woensdag in finale Het Perfecte Plaatje Argentinië: Shoot Thomas wordt bruut verstoord Bekijk deze video »
TV :
Winnaar Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Nog niet helemaal gewend aan het idee"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV