Jochem van Gelder emotioneel tijdens finale Het Perfecte Plaatje

Jochem van Gelder emotioneel tijdens finale Het Perfecte Plaatje

Dinsdag 5 juli 2022 om 20:55

De finale van Het Perfecte Plaatje staat voor de deur. In Argentinië strijden de overgebleven kandidaten om de titel tijdens de finale-fotoshoot. Jochem van Gelder, Thomas Berge en Maurice Lede leggen voor een laatste keer het prachtige land vast. Dat zorgt toch wel voor wat traantjes bij Jochem.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Jochem van Gelder</em> emotioneel tijdens finale <em>Het Perfecte Plaatje</em> De finale van Het Perfecte Plaatje staat voor de deur. In Argentinië strijden de overgebleven kandidaten om de titel tijdens de finale-fotoshoot. Jochem van Gelder, Thomas Berge en Maurice Lede leggen voor een laatste keer het prachtige land vast. Dat zorgt toch wel voor wat traantjes bij Jochem. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.
TV :
Jochem van Gelder emotioneel tijdens finale Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's