Peter Pannekoek vergelijkt Alex Ploeg met Will Ferrell: "Verschillende disciplines"

Peter Pannekoek vergelijkt Alex Ploeg met Will Ferrell: "Verschillende disciplines"

Donderdag 7 juli 2022 om 09:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Peter Pannekoek</em> vergelijkt <em>Alex Ploeg</em> met Will Ferrell: &quot;Verschillende disciplines&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Peter Pannekoek en Alex Ploeg zijn goede vrienden geworden sinds ze zich samen in het stand-upcomedycircuit van Nederland begeven. Ze leerden elkaar kennen bij Toomler en trekken sindsdien veel samen op. Renze Klamer wil van Peter weten wat Alex zo goed maakt. "Hij is één van de beste comedy-acteurs van Nederland," aldus Peter, die hem vergelijkt met Will Ferrell in de Verenigde Staten. "Die speelt in films, op het podium en in Saturday Night Live. Verschillende disciplines waar je tussen kan bewegen." Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter Pannekoek vergelijkt Alex Ploeg met Will Ferrell: "Verschillende disciplines"

Peter Pannekoek en Alex Ploeg zijn goede vrienden geworden sinds ze zich samen in het stand-upcomedycircuit van Nederland begeven. Ze leerden elkaar kennen bij Toomler en trekken sindsdien veel samen op. Renze Klamer wil van Peter weten wat Alex zo goed maakt. "Hij is één van de beste comedy-acteurs van Nederland," aldus Peter, die hem vergelijkt met Will Ferrell in de Verenigde Staten. "Die speelt in films, op het podium en in Saturday Night Live. Verschillende disciplines waar je tussen kan bewegen."

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's