Race om de ringen: dit is het winnende koppel van spannende spelshow

Race om de ringen: dit is het winnende koppel van spannende spelshow

<em>Race om de ringen</em>: dit is het winnende koppel van spannende spelshow Het spelprogramma Race om de ringen was qua kijkcijfers weliswaar niet waar RTL op gehoopt zal hebben, maar daar zullen de winnaars maling aan hebben. Zij gaan na een spectaculair en spannend avontuur namelijk naar huis met de bruidsschat én de huwelijksreis van hun dromen. Op een iconische locatie - de historische, in rotsen uitgehakte graftombes van Petra - komt het winnende koppel aan. Ze zijn helemaal door het dolle heen als ze de hendel met de vraag "willen jullie met elkaar trouwen?" op "ja" hebben gezet. Bekijk het fragment uit Race om de ringen hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Race Om De Ringen: Sanne en Bilal hebben ruzie met opstandige kameel Bekijk deze video » Donderdag in Race Om De Ringen: verloofde tot tranen toe bewogen door minutenlange liefdesverklaring Bekijk deze video »
TV :
Race om de ringen: dit is het winnende koppel van spannende spelshow
Vrijdag 8 juli 2022 om 08:30

Het spelprogramma Race om de ringen was qua kijkcijfers weliswaar niet waar RTL op gehoopt zal hebben, maar daar zullen de winnaars maling aan hebben. Zij gaan na een spectaculair en spannend avontuur namelijk naar huis met de bruidsschat én de huwelijksreis van hun dromen. Op een iconische locatie - de historische, in rotsen uitgehakte graftombes van Petra - komt het winnende koppel aan. Ze zijn helemaal door het dolle heen als ze de hendel met de vraag "willen jullie met elkaar trouwen?" op "ja" hebben gezet.

Bekijk het fragment uit Race om de ringen hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's