Donderdag in Race Om De Ringen: verloofde tot tranen toe bewogen door minutenlange liefdesverklaring

Donderdag in Race Om De Ringen: verloofde tot tranen toe bewogen door minutenlange liefdesverklaring

In Race om de Ringen moeten de mannen telefonisch een liefdesverklaring afleggen aan hun verloofde. Lukt het één van de kandidaten om dit acht minuten volhouden? De ander heeft al moeite met drie minuten: "Je moet wel drie minuten lang lief tegen me praten anders wordt het afgekeurd!" benadrukt z'n verloofde.

Bekijk de beelden van Race Om De Ringen hieronder.

Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv

Donderdag in <em>Race Om De Ringen</em>: verloofde tot tranen toe bewogen door minutenlange liefdesverklaring In Race om de Ringen moeten de mannen telefonisch een liefdesverklaring afleggen aan hun verloofde. Lukt het één van de kandidaten om dit acht minuten volhouden? De ander heeft al moeite met drie minuten: "Je moet wel drie minuten lang lief tegen me praten anders wordt het afgekeurd!" benadrukt z'n verloofde. Bekijk de beelden van Race Om De Ringen hieronder. Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Bilal als leugenaar ontmaskerd in Race Om De Ringen (video) Bekijk deze video » Race Om De Ringen: uitgeputte Renate stopt met loodzware proef in woestijn Bekijk deze video » Race Om De Ringen: Sanne en Bilal hebben ruzie met opstandige kameel Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in Race Om De Ringen: verloofde tot tranen toe bewogen door minutenlange liefdesverklaringActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV