Renze: waarom willen de boeren niet praten met bemiddelaar Johan Remkes?

Renze: waarom willen de boeren niet praten met bemiddelaar Johan Remkes?

Vrijdag 8 juli 2022 om 09:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Er lijkt maar geen vooruitgang te komen in de gesprekken tussen de boeren en politiek Den Haag. De boeren zijn al tijden aan het protesteren tegen het stikstofbeleid van het Kabinet, maar veel verandert er niet. De demonstraties worden steeds feller, afgelopen week is er zelfs gericht geschoten door de politie. Johan Remkes is naar voren geschoven als bemiddelaar, maar de boeren willen niet met hem aan tafel. Voorzitter van LTO Nederland, Sjaak van der Tak, vertelt bij Renze waarom niet. “Wij hadden liever Elbert Dijkgraaf.”

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: waarom willen de boeren niet praten met bemiddelaar Johan Remkes? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Er lijkt maar geen vooruitgang te komen in de gesprekken tussen de boeren en politiek Den Haag. De boeren zijn al tijden aan het protesteren tegen het stikstofbeleid van het Kabinet, maar veel verandert er niet. De demonstraties worden steeds feller, afgelopen week is er zelfs gericht geschoten door de politie. Johan Remkes is naar voren geschoven als bemiddelaar, maar de boeren willen niet met hem aan tafel. Voorzitter van LTO Nederland, Sjaak van der Tak, vertelt bij Renze waarom niet. “Wij hadden liever Elbert Dijkgraaf.” Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: waarom willen de boeren niet praten met bemiddelaar Johan Remkes?

Actuele video's

Meer actuele video's