Renze Klamer pakt Van der Tak (LTO) aan: ‘Boeren willen alleen vooruit op hun manier’

Renze Klamer pakt Van der Tak (LTO) aan: ‘Boeren willen alleen vooruit op hun manier’

Vrijdag 8 juli 2022 om 09:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Renze Klamer voert in zijn talkshow een pittige discussie met Sjaak van der Tak, voorzitter van LTO Nederland. Van der Tak doet een oproep aan het Kabinet om met een goed voorstel voor de boeren te komen met betrekking tot de stikstofplannen, maar volgens Klamer moeten de boeren uit de slachtofferrol komen en zich voorbereiden op de toekomst. “Jullie willen alleen vooruit als het gaat op jullie manier.”

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze Klamer</em> pakt Van der Tak (LTO) aan: ‘Boeren willen alleen vooruit op hun manier’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Renze Klamer voert in zijn talkshow een pittige discussie met Sjaak van der Tak, voorzitter van LTO Nederland. Van der Tak doet een oproep aan het Kabinet om met een goed voorstel voor de boeren te komen met betrekking tot de stikstofplannen, maar volgens Klamer moeten de boeren uit de slachtofferrol komen en zich voorbereiden op de toekomst. “Jullie willen alleen vooruit als het gaat op jullie manier.” Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze Klamer pakt Van der Tak (LTO) aan: ‘Boeren willen alleen vooruit op hun manier’

Actuele video's

Meer actuele video's