Renze gemist? Angela de Jong kijkt tijdens vakantie naar B&B Vol Liefde

Renze gemist? Angela de Jong kijkt tijdens vakantie naar B&B Vol Liefde

Vrijdag 8 juli 2022 om 12:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Angela de Jong schakelt haar tv nooit uit, ook niet deze zomer als ze op vakantie is. De tv-columniste vertelt bij Renze dat ze bijvoorbeeld fan is van B&B Vol Liefde. “Dat vond ik heel leuk vorig jaar”, vertelt De Jong. “Vooral door de casting. RTL was erin geslaagd om een aantal mensen te vinden die volgens mij nog nooit van social media hadden gehoord, en ergens op een berg zaten en daar volledig zichzelf waren en dat ook bleven toen de camera’s kwamen.”

Bekijk het fragment uit Renze hieronder.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em> gemist? Angela de Jong kijkt tijdens vakantie naar <em>B&amp;B Vol Liefde</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Angela de Jong schakelt haar tv nooit uit, ook niet deze zomer als ze op vakantie is. De tv-columniste vertelt bij Renze dat ze bijvoorbeeld fan is van B&B Vol Liefde. “Dat vond ik heel leuk vorig jaar”, vertelt De Jong. “Vooral door de casting. RTL was erin geslaagd om een aantal mensen te vinden die volgens mij nog nooit van social media hadden gehoord, en ergens op een berg zaten en daar volledig zichzelf waren en dat ook bleven toen de camera’s kwamen.” Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? Angela de Jong kijkt tijdens vakantie naar B&B Vol Liefde

Actuele video's

Meer actuele video's