Hart van Nederland: ravage na explosie bij gesloten woning in Huizen (video)

Hart van Nederland: ravage na explosie bij gesloten woning in Huizen (video)

Zondag 10 juli 2022 om 08:54

<em>Hart van Nederland</em>: ravage na explosie bij gesloten woning in Huizen (video) Bij een woning in het Noord-Hollandse Huizen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een explosie plaatsgevonden. Vanwege mogelijk ontploffingsgevaar moesten buren in allerijl hun huis verlaten. Gelukkig raakte er niemand gewond. De politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Automobiliste vlucht weg na aanrijding met jongetje op step Bekijk deze video » Hart van Nederland: demonstraties Extinction Rebellion bij meerdere ING-filialen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilisten parkeren auto op A37 in protest tegen overheid Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een woning in het Noord-Hollandse Huizen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een explosie plaatsgevonden. Vanwege mogelijk ontploffingsgevaar moesten buren in allerijl hun huis verlaten. Gelukkig raakte er niemand gewond. De politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's