Hart van Nederland: automobilisten parkeren auto op A37 in protest tegen overheid

Hart van Nederland: automobilisten parkeren auto op A37 in protest tegen overheid

Zaterdag 9 juli 2022 om 22:36

<em>Hart van Nederland</em>: automobilisten parkeren auto op A37 in protest tegen overheid Actievoerders hebben zaterdagavond de A37 in Zuidoost-Drenthe geblokkeerd, bij het knooppunt Holsloot. De ANWB meldt dat de weg dicht is door een demonstratie. Het is niet duidelijk wie de actievoerders zijn en waar hun wegblokkade zich op richt, meldt Hart van Nederland. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: EOD verwijdert granaat bij gesloten zonnestudio in Den Bosch Bekijk deze video » Video: Automobiliste vlucht weg na aanrijding met jongetje op step Bekijk deze video » Hart van Nederland: demonstraties Extinction Rebellion bij meerdere ING-filialen (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

Actievoerders hebben zaterdagavond de A37 in Zuidoost-Drenthe geblokkeerd, bij het knooppunt Holsloot. De ANWB meldt dat de weg dicht is door een demonstratie. Het is niet duidelijk wie de actievoerders zijn en waar hun wegblokkade zich op richt, meldt Hart van Nederland. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's